Pasta met asperges en tomaat

 

Een leuk ideetje voor een snelle, eenvoudige en vooral overheerlijke pasta.

Tijdens het aspergeseizoen laten we graag de groene asperges – die hier bij ons in het dorp geteeld worden (www.regalys.be) – schitteren in ons bord.  Met zulke “top” ingrediënten vol van smaak, moet je niet veel doen om lekker te eten…

De groene asperges eerst in stukjes snijden, en snel aanbakken in de pan.  Vervolgens een paar teentjes look erbij.  Afkruiden met peper en zout en enkele druppels citroen, en wanneer de pan van het vuur is wat kerstomaatjes erbij.  De pasta er onder mengen en serveren met een beetje verse basilicum en wat grijze garnalen en parmezaanse kaas.

Veel eenvoudiger moet het niet worden…  Om duimen en vingers van af te likken!

TOM_3976

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *